VARUSTEPÖRSSI

[vc_row type=”full_width_background” bg_image=”3566″ bg_position=”center center” bg_repeat=”repeat” scene_position=”center” text_color=”light” text_align=”left” top_padding=”90″ overlay_strength=”0.3″][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ width=”1/1″][vc_column_text]

Varustepörssi

[/vc_column_text][divider line_type=”Full Width Line” custom_height=”40″][/vc_column][/vc_row][vc_row type=”full_width_background” bg_image=”3566″ bg_position=”center center” bg_repeat=”repeat” scene_position=”center” text_color=”light” text_align=”left” bottom_padding=”60″ overlay_strength=”0.3″][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ width=”1/1″][vc_column_text]Sivuilla on mahdollista ilmoittaa VAIN jääurheiluun liittyviä varusteita ja tarvikkeita. Myydään, ostetaan tai vaihdetaan palstojen ilmoitukset tulee tehdä osoitteeseen: kojo@kojo.fi
Ole hyvä ja ilmoita selkeästi, mille palstalle haluat tuotteesi ilmoitettavan, kuvaile se lyhyesti ja laita myös hinta sekä yhteystietosi.

Muistathan myös ilmoittaa samaan osoitteeseen, kun myymäsi tuote on myyty, jotta sivut ovat ajantasalla. Näin ollen palvelumme palvelee kaikkia mahdollisimman hyvin ja turhilta yhteydenotoilta vältytään.

Seuralla on oikeus olla laittamatta millekään osastolle tuotetta, jonka katsotaan olevan puutteellinen ilmoitukseltaan tai se ei liity mitenkään jääurheiluun. Seura ei myöskään vastaa tuotteiden laadusta tai maksuista millään tavalla.

MYYDÄÄN

OSTETAAN

VAIHDETAAN

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]