KOJO

KOJO

Jos Coyotesin maine ja historia rakentuu perinteisiin, mainioon taktiseen osaamiseen sekä iän tuomaan kokemukseen, Kojo sen sijaan luottaa nuoruuden intoon.

Kojon porukka on parsittu kasaan Helsingin Kojoottien junioritoiminnan helmistä (lue: ylijäämistä), jotka ovat tuoneet ulvomista ja voittamisen kulttuuria myös tähän jäähdyttelysarjaan nimeltä harrastesarja.

Jos nämä ylistyssanat eivät vakuuta, mainittakoon, että Kojon junioritoiminnan kautta isommillekin taalajäille on ponnistanut mm. vuoden 2011 maailmanmestari Ossi Väänänen. Ossin saavutuksia on myös noteraattu kotiareenallamme, jossa Ossin pärstäkuva roikkuu hallin paraatipaikalla: heti kahvion vanhojen donitsien vieressä. Potentiaalia siis löytyy.

Rikkaasta junioritoiminnasta huolimatta, Kojon asema nokkimisjärjestyksessä on kylmästi kakkonen. Tästä johtuen myös Kojo tahkoaa tätä harrastelijoiden farmiliigaa, kun taas Coyotes teloo vastustajia Stadiliigassa. Kojon farmistatuksesta huolimatta, joukkue pärjää kaikessa jääkiekkoon liittyvässä toiminnassa yleensä paremmin kuin Coyotes.

http://www.old-timehockey.com/kojo[/vc_column_text][divider line_type=”No Line” custom_height=”140″][/vc_column][/vc_row]