KOJO 09

KOJO 09

TERVETULOA Kojo 09 leijona – joukkueeseen kotisivuille!
Joukkueeseen ovat tervetulleita 2009 syntyneet lapset.

Kojo 09 – joukkue pelaa yhdellä peliryhmällä kaudella 2018-2019 leijonaliigaa. Pelaajamaksumme ovat Helsingin jääkiekkojoukkueista halvimpia, 85,00 € / kuukausi  ja  tulemme myös pitämään samaa linjaa tulevaisuudessakin. Tarkoituksena antaa mahdollisimman monelle kasvavalle juniorille puitteet harrastaa tätä suosittua urheilumuotoa.

Joukkueessa opetellaan luistelutaitoja, leikitään, kisaillaan ja tietysti pelaillaan. Ottaen huomioon myös ryhmässä toimimisen ja sosiaalisten taitojen opettelun sekä kasvatuksen.  Kaikki toiminta tapahtuu kuitenkin lapsen ehdoilla ja jokainen pelaajanalku otetaan huomioon. Lapsia ei kilpailuteta vaan pyrimme antamaan kaikille mahdollisuuden osallistua peleihin, taidoista huolimatta.

Ryhmään kaivataan vielä uusia innokkaita junioreita. Ole rohkea ja ota yhteyttä yhteystahoihimme :

Harjoitusohjelma löytyy kalenterista

Ryhmäämme mahtuu pelaajia.

Haemme tulevalle kaudelle 2018-2019 uusia kenttäpelaajia ja maalivahtia. Olkaa rohkeasti yhteydessä meihin niin kerromme toiminnastamme lisää.  Uudet pelaajat ovat tervetulleita joukkoomme!!!

Yhteyshenkilöt

Joukkueen sähköposti: kojo09@kojo.fi

Joukkueenjohtaja:

Jouni Lehtinen gsm 040 8421790

KALENTERI

Nimenhuuto.com

KOJO08-09 kuukausikalenteri

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row type=”in_container” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ width=”1/1″][/vc_column][/vc_row]