KOJO 07

KOJO 07

TERVETULOA Kojo 07 leijona – joukkueeseen!
Joukkueeseen ovat tervetulleita 2007 syntyneet lapset.

Kojo 07 – joukkue pelaa yhdellä peliryhmällä kaudella 2018-2019 Eteläisen alueen E1 sarjaa. Pelaajamaksumme ovat Helsingin jääkiekkojoukkueista halvimpia, 85,00 € / kuukausi  ja  tulemme myös pitämään samaa linjaa tulevaisuudessakin. Tarkoituksena antaa mahdollisimman monelle kasvavalle juniorille puitteet harrastaa tätä suosittua urheilumuotoa.

Joukkueessa opetellaan luistelutaitoja, leikitään, kisaillaan ja tietysti pelaillaan. Ottaen huomioon myös ryhmässä toimimisen ja sosiaalisten taitojen opettelun sekä kasvatuksen.  Kaikki toiminta tapahtuu kuitenkin lapsen ehdoilla ja jokainen pelaajanalku otetaan huomioon. Lapsia ei kilpailuteta vaan pyrimme antamaan kaikille mahdollisuuden osallistua peleihin, taidoista huolimatta.

Ryhmään kaivataan vielä uusia innokkaita junioreita. Ole rohkea ja ota yhteyttä yhteystahoihimme :

Harjoitusohjelma löytyy kalenterista

Haemme tulevalle kaudelle 2018-2019 uusia kenttäpelaajia ja maalivahtia. Olkaa rohkeasti yhteydessä meihin niin kerromme toiminnastamme lisää.
Uudet pelaajat ovat tervetulleita joukkoomme!!!

Yhteyshenkilöt

Joukkueen sähköposti: kojo07@kojo.fi

Joukkueenjohtaja:

Jouni Lehtinen
gsm 040 8421790

Valmentajat:

Pasi Lemetti
GSM 040 5293708

Nimenhuuto.com

Kojo 06-07 kuukausikalenteri

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row type=”in_container” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ width=”1/1″][image_with_animation image_url=”3695″ alignment=”” animation=”Fade In”][/vc_column][/vc_row]